Utolsó kommentek

Sátán az autóban

2008.07.22. 13:58 Dzsózi

Egész napos vezető hír a "hírportálon", hogy a Patás Ördög jogosítványát "bevonták" (sic!) pár napra Erdélyben (sic! a mocskos revizionista mindenüket nekik!), merthogy saját kezűleg nyomta a gázt a lábával a fideszbuszban, és lemeszelték a rendőrök százzal hajtás tényállás foganatosítása közben. Namost, nyilvánvaló hogy az orsóscigány ezek után egy platformra helyezkedett Kondorosi "Tilosbanvárakozom" Ferenccel, Demszkyvel, meg a többi balos visszaeső közlekedési bűnözővel, tehát - figyelem, emberek - Ő SEM KÜLÖNB EZEKNÉL. Az "újságíró" szerencsére nem felejtette megemlíteni azt a körülményt, hogy az alcsúti hobbit nem volt tisztában azzal sem, vajon elhagyta-e már a lakott területet. (Hogy mondják románul, hogy "Ugye tudja, Viktor, miért állítottuk meg?") Csak úgy nyomta neki százzal. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha kiugrik elé egy cigánypurdé kisgyerek.

Százezres nagyságrendű futásteljesítményem során, amelynek során inkább a meggondolt szabálytisztelet érvényesült (mármint mindig meggondoltam, hogy az adott szabályt éppen érdemes-e tisztelnem), egyetlen alkalommal büntettek meg gyorshajtásért. Guess where? Erdélyben, egy láthatólag zsebre dolgozó rendőr egy olyan helyen, ami szerinte lakott terület volt. A Román Népköztársaság ugyanis az a hely, ahol még a magyarországinál is idiótább módon oldják meg ezt a lakott terület-dolgot. Ha a falu eleje és vége között van 5-6 kilométer szántóföld, hegyi szerpentin vagy ilyesmi, természetesen nem fáradnak ők sem 70-es tábla, vagy lakter vége-eleje tábla kihelyezésével. Sőt, nagyon sok település majdnem a teljes Románia területére kiterjed, ui. ott egyáltalán nincs település vége tábla. A helyi ismeret ilyen esetekben felbecsülhetetlen. A szóban forgó utakon egyébként a rendőrség kifejezetten vadászott a magyarokra még néhány éve, nyilván a magyar rendszámtábla jobban olvasható volt a fényképen, mint a román.

Dehát a falusi Elvistől el lehetne várni, hogy kiigazodjon a saját terepén. Monnyon is le inkább. De ha mégse, lesz mit az orruk alá dörgölni, ha Kondorosi elől megint elbújik a megállni tilos tábla.

Szólj hozzá!

Címkék: index orbán autó idióták kondorosi ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr90579967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása