Utolsó kommentek

Monnyon le

2007.05.18. 00:24 Dzsózi

Update: most már állítólag tudjuk.
"Öt rendőr megerőszakol egy 21 éves nőt. Tucatnyi megvesztegetett autópálya-rendőrt vesznek őrizetbe Borsodban. Helyszínelés után a Széna téri OTP-ből pénzt lop egy rendőr. Nagyon úgy néz ki, hogy rendőr volt a móri ügy most elfogott harmadik gyanúsítottja is."
Egy nap leforgása alatt őrizetbe vettek vagy 20 rendőrt. És állítólag ez még nem a lejtő legalja.

Kádár rendőrségének új generációja Kádár eminens cenzora irányítása alatt sokat fejlődött. A polgárok megfélemlítése, ártalmatlan emberek ütlegelése, pártutasításra odacsapás és egyéb diktatúrába való szolgáltatások mellett megjelent a korrupció, a piti köztörvényes bűnözés és az erőszakoskodás is. Mit mondjak, komoly előrelépés. Lassan felzárkózunk Mexikó és Nápoly mögé.

Mit tesz ilyenkor a rendőrségért félállásban felelős miniszter egy normális országban?

a) Lemond.
b) Felment néhány érintett rendőrfőkapitányt, nyugdíjazza Gergényit és beledől szolgálati Audija kipufogójába.
c) Arra kéri az utcán szolgálatot teljesítő rendőröket, hogy magatartásukkal, intézkedéseik végrehajtásának módjával járuljanak hozzá a rendőrség öt társuk által megtépázott becsületének helyreállításához.

Ugye mindannyian tudjuk, melyik a helyes válasz. Pedig érdemes lenne megkezdeni a példastatuálást ebben a kurva országban. Szélnek ereszteni néhány embert, mielőtt az egész bandát kéne elzavarni. Zérótoleranciát, Gergényikém. De veled, a haverjaiddal, megrendelőiddel és alattvalóiddal szemben. Hogy lássák az emberek, hogy van következmény. Ott feljebb is, nem csak itt lent.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika rendőr

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr278672

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: UFiblog - a polgári underground blogja 2007.05.18. 09:58:53

Magyar rendőr velünk vanFeljelenteni öt rendőrt nemi erőszakért, majd személyes felismertetésen azonosítani őket... Na ehhez kell bátorság, nem az őszödi beszédhez.Miután a sajtó is elkezdett foglalkozni az esettel, jött a szokásos maszatolás: egyszerre ö…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása