Utolsó kommentek

Térdelj és szopj

2007.05.17. 17:55 Dzsózi

Az utóbbi napokban sok, bírókkal kapcsolatos foszlány jutott el az agyamig. Szerencsére személyesen még egyet se láttam, talán csak egyesület bejegyzésekor szembesültem azzal a ronda előítélettel, hogy a bírók általában az egyébként sem különösebben tisztelt jogászi kaszt söpredékét képezik.
Ma előkerült Cserni Janika bíró úr, aki annak idején súlyos letöltendő szabadságvesztésre ítélte Bencsiket, mert Mécs "Megélhetési" Imrét megrágalmazták. Onnan is emlékezetes talán az ügy, hogy a bírót nem érdekelte, igaz-e, amit leírtak, nem adott helyt a valóságbizonyítási kérelemnek. Másodfokon aztán csekély pénzbírságra ítélték Bencsiket, Janikát pedig szép csendesen kivonták a médiával kapcsolatos perek környékéről. Arról nem szól a fáma, hogy mely területeken bontakoztathatja ki Cserni János az elementáris tehetségét napjainkban, talán a Centrum Kft. által indított perekben utasítja el a valóságbizonyítási igényeket. De hát persze Janika nem hagyta ennyiben a dolgot, nem értette meg rögtön, hogy mi a baj vele. Senki nem magyarázta el neki, hogy nézd, bazmeg, te annyira elfogult vagy, hogy a KRESZ-ből is kiírtanád a jobboldali közlekedést. Nem, ő el szerette volna magyarázni a világnak, hogy nyilván hülyék ítélkeztek másodfokon, miért nem akasztatták fel Bencsiket helyben. De hát szegénykémnek a véleménynyilvánítási jogát korlátozzák a rohadt törvények, úgyhogy még gyorsan alkotmánybírósághoz is fordult, hogy nehogymá ne mondhassa el a véleményét az elbaszott ítéletéről. És úgy kell most sajnálni szegényt, igaz, kedves elfogulatlan Index, hogy még emiatt is zaklatják a csúnya és antiszociális bírótársak. Hát, mindjárt sírva fakadok. Janika, én veled vagyok, biztos meg tudnál győzni arról, hogy a Bencsik-féléket a Dunába kell lőni.

Persze az, hogy a bíró hülye, kivételesen nem magyar jelenség. Szintén megörökítésre méltó mai hír, hogy Angliában egy terroristaper tekintetes főbírájának a bicskája törött bele a "weboldal" mibenlétének analizálásába. Továbbá megemlítendő még az a frankfurti bíró, aki 0 kártérítést ítélt meg annak a motorosnak, aki elé az elsőbbség elnagyolt értelmezése közben kikerekezett az idióta biciklis az erdőből. Igaz, hogy a motor totálkárosra tört a biciklis hibájából, de hát a motorozás veszélyes üzem, 90%-ban öncélú, és hihetetlen nagy nemzetgazdasági károkat okoz. Aki tehát motorozik, magára vessen. Mondta a bíró úr. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a germánéknál is csak figyelemre méltó ajánlások gyűjteményének tartják a KRESZ-t a biciklis kollégák.

Közben két hét óta nem tudjuk, milyen rendőrök dugták seggbe Zsanettet a belvárosban. Magyarországon, 2007-ben.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr9577381

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Same Day STD Testing Near Me 2018.03.26. 18:34:39

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása