Utolsó kommentek

Jól keresők

2009.04.03. 13:42 Dzsózi

A szerény látogatottságú fikablog statisztikái között megnézhető az elmúlt 30 napban leggyakrabban keresett dolgok listája. Egészen elképesztő, hogy laikusok olyan formában kérdeznek a keresőtől, mintha a szomszédjukkal beszélgetnének, de ez legyen az ő bajuk. Ennél sokkal viccesebbek maguk a keresések. Íme néhány.

No. 1 a rakparti motoros, ez állandóan napirenden van (hogy miért ezen a blogon, nem tudom), most éppen három helyet is visz: "motoros+baleset+a+rakparton+az+oszlop+kettévágta+az+embert", "budapest+motoros+baleset+kettészakadt+rakparton", "szívesen+belinkelném+a+budai+rakparton+kettészakadt+motoros+esetét". Nem tudom, milyen perverz állatok interneteznek errefelé.

Aztán néhány önálló gyöngyszem: zsúrkocsikerék (ez nem vicc, nézzék meg a google-ban, lehet kapni), "felfújható+anyósülés+ufo",

és végül a legjobb: "madugojre+helyes+írása". Utóbbinak jár az 5 csillag.

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr191043877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása