Utolsó kommentek

Rózsa Mihály

2009.07.20. 12:30 Dzsózi

Már minősítés nélkül.

1989. július 19.

A BM III/III Csoportfőnökség információja alapján múlt héten jelentettünk a Magyar Radikális Párt f. hó 14-ére, a Kerepesi temetőbe tervezett provokatív jellegű akciójáról, illetve az akciót propagáló röplapjukról, melyet "RÓZSA MIHÁLY elnök" írt alá.

Az SZDSZ - Kis János kezdeményezésére - fel kíván lépni egy Rózsa Mihály nevű személy ügyében, akit valakik - feltételezésük szerint rendőrök - megvertek. Rózsa állítása szerint az elkövetők nem a rendőrség emberei, hanem inkább a Münnich Ferenc társaság emberei voltak, akik "egyenruhát" - fehér inget, fekete nyakkendőt, a hajtókán vörös csillagot - viseltek.

Az esetet nyilvánosságra akarják hozni. A tiltakozó akcióhoz a Magyar Október Párt is csatlakozott. A Magyar Radikális Párt a támadást "a párt elleni merényletnek" tekinti.

 

1989. július 20.

A BM III/III Csoportfőnökség információja alapján tegnap jelentettük, hogy az SZDSZ és a Magyar Október Párt fel kíván lépni egy RÓZSA MIHÁLY nevű személy - a Magyar Radikális Párt elnöke - ügyében, akit valakik (feltételezésük szerint rendőrök) megvertek.

Újabb információ szerint KRASSÓ GYÖRGY és BÁNLAKI JÓZSEF, a MOP tagjai egybehangzóan megállapították, hogy "kamu az egész", hiszen személyesen találkoztak Rózsával, és nem látták rajta zuzódások (sic!) nyomát. Krassó ettől függetlenül úgy vélekedett, hogy el kell fogadniuk, amit Rózsa mond, mivel azt sem tudják bizonyítani, hogy nem volt verekedés.

"Rózsa Misi" nick a nevét vieslő blog kommentjei között:

Kezdjük az elején. Ciccolina természetesen soha nem volt tagja a Magyar radikális Pártnak, így vezetője sem lehetett. Már itt sántit a dolog. Bizony a DE egykori tagjainak azon csoportja, akik kiléptek a Fideszből az első kongresszuson, valóban megalapítottuk a Magyar Radikális Pártot. Tudod miről volt ez a párt híres? Elárulom neked. Ez a párt nevezte magát elsőnek antikommunista és antifasiszta alapokra épülő politikai pártnak és szellemi mozgalomnak. Ez a párt volt az amelyik elsőnek szervezett demonstárciót 88 végén a Szovjet követség elé, követleve a megszálló szovjet csapatok azonnali és feltétel nélküli kivonulását. Ez a párt volt az Krassó Gyuricval együtt, amelyik először megkezdte a Münnich Ferenc utca Nádor utcává történő átnevezését, követleve, hogy a szocialista állam adja vissza a védett utcaneveket. Ez apárt volt az amelyik javaslatot nyujtott be a Nemzeti Egyeztető Fórum elé, hogy párttitkártól felfelé a kommunista vezetőket a választások előtt a közügyek gyakorlásától tiltsák el 5 évre. Nem választhatóak, nem választhatnak, gazdasági válllakozást nem folytathatnak. Ez a párt találta ki és indította el a főállású anyaság intézményét Magyarországon, amit később az MDF kormány is átvett. Sorolhatnám még hosszan a Radikális Párt elveit és tetteit. Mindre bűszke vagyok, mindet vállalom ma is, és örülök, hogy ennek a pártnak lehettem elnöke a kezdetektől végig. És ez a párt, egyszerűen csak hazatért, amikor 92-ben testületileg beolvadt az SZDSZ-be.  [...]

És amit nem szabad elfelejteni, egy ugyanolyan nickű ember ismert levele.

Disclaimer: semmi személyes, csak tanulságosnak és módszereiben jellemzőnek találom. Az információs jelentések pedig szórakoztatóak.

2 komment

Címkék: politika 1989 szdsz idióták 20 év múlva rózsa misi

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr531256367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.20. 17:19:51

Ez a Misi egy luzer! De helyezkedni tud szó se róla. Amugy a párjával-Jucussal, akit lehet már ledorongoltak és hülyének , bunkónak, nácinak, antiszemitának minösitettek. A Strabag Demokraták Szövetsége --részben eme hires és dicsö "netkommandó"-nak és vezetöiknek köszönhetik a leégést az eu-s választásokon.Most már "Mityuka" nyafog, nyavalyog, és magyarázza a baromságait. DE ö mindig és mindent jobban tud mindenkinél, mert neki az szdsz ügyvivöi mind barátai. Szegény, azt hitte ,hogy jut majd neki valami zsiros állás "menjapicsába" Horn "részeges" Gábor, vagy a megdöglött pumás Kóka mellett! Szegény most döbbent rá, hogy hiába nyalt, nincs jutalom! Mert a szdsz eltünik--remélem örökre--és vele együtt Mityuka, Jucus és a Netkommandó mindörökre! Ámen! Bár sajnálom, hogy nem fog "olvasói levelet" irni, mert olyankor mindig röhögtem. Mert ö és tsai, fizetett agit-proposok voltak,akiknek feladata a félrevezetés volt. Misi stilusa alpári és sértö t.Sokan ezért hagyták el a 168 órát , mert Mityuka volt az isten. Aki neki nem tetszett azt kitiltotta, aki ellentmondott , vagy megcáfolta állitását az hülye volt.Ez volt Rózsa Mityuka stilusa. Igaz, honnan tanult volna jó modort? Csak nem a Radikálisoktól? Javaslom neki a jövöre nézve, hogy igyon, az legalább meglátszik rajta, mert a sokat emlegetett müveltsége nem!

fog- és Bulawayo magiszter 2013.04.07. 18:26:30

Rózsa Misi nem egyszerűen egy lúzer - ugyanolyan veszélyes a baloldalon, mit Orbán a jobbon. A 168 fórumozói persze megérdemlik sorsukat, mit kerestek ott.
süti beállítások módosítása