Utolsó kommentek

Vox Lipoti (helyesen: Vox Leopoldi)

2009.03.21. 15:08 Dzsózi

Tisztelt Miniszterelnök úr!


Az ORSZÁG érdekei kívánják,hogy ne az Orbán Viktor által vezetett támadópolitikájú pénzpazarló párt kormányozzon.Amennyiben ön,és az MSZP megkívánja nyerni a 2010es választásokat,most nem önnek,hanem a pártnak kell lemondania,más esély nincs.

Én még annakideén végighallgattam a TELJES Öszödi beszédet,és ahogy akkor mondta: "Lesznek tüntetések,persze hogy lesznek...", ez(mint gondolom ön is tudja) azért van,mert rengeteg a buta ember,a Fidesz meg nagyon okosan csinál mindent. Arra épít,hogy az MSZP(1998 előtt a Hornkormány-Bokros csomag)jól megszorítja az országot hogy jobban éljünk később,aztán pedig szépen az összespórolt milliárdokat elherdálják,majd pedig mikor elfogy a pénz,a hasukra ütnek és közlik: Ők mindent megtettek,most az ország jön. És akkor megint jön egy újabb MSZP-ciklus: 4(-8?)évig spórol az ország,ezután pedig megint a Fidesz kerül hatalomra, mert hát könnyű osztogatni a nehezen összeszedett állami pénzből.

Sajnos amíg a Fidesz ilyen alamuszi módon a saját érdekeit előbbre tartja az Országénál(ami még magában nem lenne gond ha eltűnne a sok ember aki beveszi a hazugságokat). Csak arra tudom biztatni önöket, hogy ha a Fidesz folyamatosan kritizálja önöket(ez sem lenne baj ha nem ilyen hangnemben tennék,és nem szegnének meg sorra írott-íratlan szabályokat)nyugodtan vágjanak vissza,ahogy ön tette a választásokkor(a miniszterelnöki vitában a kedves Orbán úr azt sem tudta hova nézzen,mert míg ő halandzsázott,ön tényekkel szembesítette őt és az országot), ugyanis a Fidesz sem fenékig tejfel.


 

Feri, mint oroszlán? Tudja fene, én inkább használom a kiváló államférfi jelzőt. Amit mondott és ahogy döntött, ez utóbbira vall. Brüsszelben még megvívta a maga harcát és hazánk ennek köszönhetően is jól jön ki a gazdasági válság árnyékából: sok milliárddal kapunk többet, mint amit befizetünk a közös kasszába....
Itthon viszont újra és újra bebizonyosodott, hogy zavaros vizeinken ő sem tud járni, s mielőtt ellenségei lehúznák a mélybe, ad egy lehetőséget a pártjának egy új miniszterelnök, egy új kormány jelölésére. Ő maga vállalja a küzdelmet pártvezetőként az országépítő célok elérésében. Irigylésre méltó tisztességgel teszi dolgát. Ezért tiszteljük és szeretjük.


 Nézd a helyzet az, hogy nincs még egy ilyen ember a pártban, akinek olyan szónoki stílusa van, mint Ferinek.


 

Gondolom, senkit sem érdekel a véleményem, de azért ideírom, hogy az MSZP helyében, most összehívnám az 5 pártot, és kezdeményezném a FIDESZ által megjelölt miniszterelnököt. 1 évük lenne, hogy megmutassák, hogy mit tennének ők. Hamar kiderülne, hogy semmilyen válság kezelő FIDESZ stratégia nem létezik.

Nos, Miniszterelnök Úr, nagyon köszönjük az eddigi munkáját, ezt a tisztességes és őszinte politikát, köszönjük amit az országért tett. Nagyon bízom benne, hogy nem kapott csömört, az eddigi dolgoktól, és, hogy továbbra is őszinte politikus marad. Bízom abban, hogy az Ön által képviselt politika a helyes út Európában.

Bölcs emberi döntés, zseniális politikusi húzás, ami a jelenlegi helyzet megoldásához, a Fidesz kormányzási reményeinek szétoszlatásához az ország helyzetének javulásához vezethet és megteremtheti az alapokat a 2010-es nyitott választásokhoz.
A magam részéről változatlanul támogatom Gyurcsány Ferencet, aki mint a párt elnöke biztosíték számomra, hogy hitvallásom ne változzon.
HITVALLÁS
Hiszek a közélet megjavításában és a kornak megfelelő baloldali gondolkodás térnyerésében, egy korszerű Szociáldemokrata Pártban.
 



Ön helyesen döntött: "minden csillag lehullik egyszer."
De azért énnékem, kicsike pontnak, elszorult a torkom, vérzik a szívem. Valahogy legbelül kezdetektől szorongtam, megmagyarázhatatlanul éreztem, hogy nem lesz jó vége. Bár Ön harcos alkat, de emellett túljó, túldemokrata, túlbecsületes, túltehetséges. Ellenben nem elég gátlástalan, nem elég becstelen, nem elég aljas, nem elég agyafúrt, nem elég szerencsés, nem elég fineszes(mint ők).
De emelt fővel távozhat az én értékítéletem szerint, ami persze nem sokat jelent.
Nem igaz az, hogy mindenért Gyurcsány a hibás. Nem élünk(most még) istenkirályságban.

Ám, nagyon-nagyon rossz érzésem van, mert lehetséges, hogy előbb-utóbb majd abban kell élnem. Győznek kétharmaddal, és húsz évre bebetonozzák magukat. Aki nem jobber, az nyelhet és hallgathat.


Végezetül pedig,nem a kapitány szokta elsőnek elhagyni a süllyedni vélt hajót......


 Én ne tartom ezt a lépést méltónak !

Ez olyan mint az öngyilkosság! Nem bírom, feladom!

Egyáltalán nem azért támadja Gyurcsányt az ellenzék, mert ezt vagy azt nem teszi meg, sőt egyesek szerint gátja "valaminek" hanem azért, mert kiemelkedik közülük, és ugyanezt teszsi némely suci politikus is!

A fűnyíró elv múködésbe lépett!

Meg aztán Gyurcsányon kívül 2 perc alatt elbánnak, bárkivel!

Ha így vesszük, az én meglátásom szerint nem olyan nagy tett! Már elfelejtetted, kedvesem azt, hogy "GYERÜNK BARÁTAIM,TEGYÜK A DOLGUNKAT"????????????????


Miniszterelnökünk!

Bár szomorúak vagyunk és reméljük újra megválasztanak, de tudjuk, hogy helyesen döntöttél és majd most elgondolkozhat az egész szocialista párt, hogy Rajtad kívül tudnak-e olyan hiteles embert találni, jelölni kormányfőnek, mint Te!
Mi biztos nem tudnánk olyat találni és csak reménykedni tududnk, hogy most az mszp megfontoltan és okosan fog dönteni!

Mi Veled vagyunk és támogatni fogunk, akárhol is légy,akármilyen pozícióban!!!!
 


Eddig is nagyon-nagyon tiszteltelek államférfiúi és emberi nagyságodért, kvalitásaidért, és bár összezuhantan hallgattam a lemondásodat, ezzel a lépéseddel tovább nőttél a szememben!

Nem tudom - és félek -, hogyan alakulnak a fejlemények a továbbiakban, de akiknek eddig akkora arcuk meg szájuk volt, itt az alkalom, hogy a "Most mutasd meg" játékra benevezzenek!


Első a rendszerváltás óta, aki a leghosszabb miniszterelnök.
Első a rendszerváltás óta, aki igazi reformokat akart beindítani.
Első, aki elmonda első igazság beszédét.
Első, aki nem a népszerűségért, hanem az észszerűségért harcolt.
Első,aki képes volt Orbán Viktort megszorongatni.
És első volt 150 éve, aki saját Ön szántából, az ország és nyugalom érdekében felajánlotta lemondását!


 Sokan az MSZP-ben sincsenek tudatában annak, hogy Gyurcsány Ferenc az évszázad legkitűnőbb politikusa nemcsak Magyarországon, de Európában is. Az Ő kvalitásaihoz sok politikusnak fel kellene pörögni, hogy értse, lépést tudjon vele tartani és érdemben támogassa. Ez még saját pártján belül is igaz. A szörnyű az benne, hogy lusta, önző, tehetségtelen politikustársai kritizálják és gáncsolják. Ezt sokáig csak egy olyan politikus tudja elszenvedni, aki ritka tehetségénél fogva megszállott és küldetéstudattal vezérelt. Nála nem kell tiszteletdíj, nem kell a nyugodt gazdaság vezetőként való élet, mert olyan tűz ég benne, amely keveseknek adódik. Neki a hazaszeretet, a demokrácia, a gyűlölet nélküli élet, az emberek szeretete(identitástól függetlenül), a jóléti társadalom eszménye, minden társadalmi réteg boldogulásának segítése adja az erőt, az energiát hatalmas munkájához. Ha nem tudtuk és nem tudjuk megbecsülni, akkor magunkra vessünk


 

2 komment

Címkék: gyurcsány idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr741016304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsózi 2009.03.24. 18:36:07

Kösz, de most már hirdesse a műveletlenségemet örökkön örökké, eredetiben.
süti beállítások módosítása