Utolsó kommentek

600 millió

2009.10.05. 14:57 Dzsózi

A sukorói 70 hektáros területet 1,1 milliárd forintra, míg a cserébe bevont két másik ingatlant együtt csaknem 800 millió forintra értékelte az a független értékbecslő, akit az MNV fél évvel korábban közbeszerzési eljárással választott ki. Az ingatlancsere értékkülönbözet megfizetésével zajlott.

A központi nyomozó főügyészség csütörtökön jelentette be, hogy lezárult a kirendelt igazságügyi szakértő vizsgálata, amelyben megállapították, hogy a telekcserébe bevont Pest megyei ingatlanok 193,8 millió forintot érnek, azaz a telkek értékét csaknem 600 millió forinttal túlbecsülték (a korábbi értékbecslés pontosan 787,4 millió forintról szól, azaz a különbség 593,5 millió forint).

193,8 millió forintot érnek, a korábbi értékbecslés pontosan 787,4 millió.

Szép eufemizmus: 600 millió forinttal túlbecsülték. Normális ember inkább azt mondaná: a négyszeresére értékelte a független értékbecslő az értéktelen telkeket. Nahát.

1 komment

Címkék: korrupció firkászok

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr931429148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.09. 12:19:59

Ez az ügy a kezdetektől bűzlik, a vastagbőr is tárgyalta jó hosszasan, a miniszterelnök meg ártatlan arccal hazudta többek között az index kérdésére válaszolva, hogy nem lát az ügyben semmi aggályosat. Szerencsére nem mindenki vélekedett így. Szégyen.

Legyenek beruházások, felőlem zsidók is építkezzenek, de ne így. Ha 200 milliót ér a telek, akkor annyit kapjon érte, és egy forinttal se többet.
süti beállítások módosítása