Utolsó kommentek

Sötétződ

2009.08.19. 15:24 Dzsózi

Interjú a Der Standard-ban a német ződpárt vezérével. Bemelegítő kérdés durva fordításban:

derStandard.at: A programjukban az áll, hogy Önök, a zöldek az alkotmányban akarják rögzíteni a klíma megóvását. Ugyanakkor Ön a kampánya során sok ezer kilométert autókázik keresztül-kasul az országban egy busszal. Akkor ezt így most hogy?

Claudia Roth: Ez a bizonyíték arra, hogy a német autóipar zátonyra futott. Képtelenek olyan autókat a piacra dobni, amik valóban klímasemlegesek lennének. De én nem járhatok biciklivel vagy egy japán hibriddel, azok túl kicsik erre a célra. Vonattal meg nem érnék oda sehova. Ezért járunk busszal, cserébe a búcsúcédulák mai megfelelőivel próbálunk feloldozást nyerni: egyrészt felhívjuk a figyelmet a problémára, másrészt az utazásokat kompenzálandó fizetünk az Atmosfair programnak.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés klíma idióták zöldek hülyelabanc

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr31323660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása