Utolsó kommentek

Taxi 5

2007.05.09. 23:43 Dzsózi

Amitől tartottunk, bekövetkezett...
Addig számolták a kedves agglomerációbeli lakosok, hogy hogyan is jön ki a 17 %-os MÁV jegyáremelés, mígnem néhányan megvilágosodtak. És elküldték a halál retkes micsodájára a MÁV-ot Kókástul, Gyurcsányostul, és beültek szépen az autójukba.
És bizony megjelentek a pesti utakon ezek az emberek. Pont a legjobbkor.
Hát kérem, május elsején megértük, hogy a derék magyar adófizető ugyanúgy 1200 forintot fizessen Cegléd és Budapest között, mint a derék osztrák adófizető Bécs és Nickelsdorf között (*). Igen, megcsináltátok.

(*) Ha van Vorteilscard-ja.
Ui. 1. Ma vonatoztam. még mindig bűzlök tőle.
Ui. 2. Zuglóba befut a Nyugati pu. egyik dízel-tolatómozdonya. Leugrik róla a kolléga (mint utas), int a mozdonyvezetőnek, hogy mehet vissza, aki rögtön indul is. Srácok, arról volt szó, hogy a mellékvonali utasnak rendelünk taxit, mert az olcsóbb, mint a menetrendszerinti vasút. Arról nem, hogy a haverokat fővonalon dízelmozdony-taxival szállíccsuk!
Ja, ceterum censeo minden MÁV-dolgozótól el kell venni az első osztályú szabadjegyét. Javaslom helyette évente 12 alkalommal ingyen belföldi utazást ajánlani másodosztályon, kizárólag személyvonaton. Többet nem érdemelnek. Első osztály, taxi, mi? Anyádat.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány máv kóka

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr9473496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása