Utolsó kommentek

Falka Magyar

2008.10.04. 19:54 Dzsózi

Lezajlott a Birka Magyar fantázianevű rendezvény. Ezzel várhatóan méltatlanul gyorsan véget ér az idei demonstrációs szezon, a két évvel ezelőtti vénasszonyok és rendőrterroristák nyara idén nem ismétlődik meg. Lássuk a szezonzáró buliról a Népszava szubjektív összefoglalóját:

"Daróczi Ágnes - aki közben felvette a Rákay nevet is - cáfolta azon szélsőjobboldali vádakat, miszerint érdektelenségbe fulladt volna a kirekesztésellenes parti, mivel a nagyon rossz idő és a fokozódó nemzetközi helyzet ellenére több tízezren vettek részt azon - nyilatkozta rezzenéstelen szempillával. Egyes szélsőjobboldali orgánumok (pl. index) eleinte a várt százezer helyett háromezer résztvevőről beszéltek, később azonban korrigálták a tévedést több ezer tüntetőről írva. Demagóg náczifaszisták még a korábbi, hamis információk birtokában méltatlan számháborúba kezdtek, miszerint ha levonjuk a résztvevők számából a kirendelt civilruhás rendőrök, III/3-asok, egyéb besúgók és provokátorok, újságírók, SZDSZ-politikusok, miniszterelnökök és azok ápolói, továbbá az In-Kal és a "készenléti közrendvédelmi akciócsoport" [roma honfitársaink], valamint az állítólagos "pénzért felbuszoztatott cigányok" létszámát, legjobb esetben is csak nullát kapunk. Éppen csak lélegeztetőgépre nem számolták át a biztosítás és a forgalom zavarásának költségeit, de az kiderült, hogy az elvárható biztonság érdekében minden egyes tüntetőre jutott egy biztosító rendőr, nagyjából 6-8 tüntetőre jutott egy-egy elszállított autó, és minden 3000 tünterőre jutott egy-egy támogató köztársasági elnök is. Utóbbi úr szereplésével kapcsolatban többen sérelmezték, hogy nyilatkozatában összemosta a rendezvény nemes céljaival a szélsőjobboldali sajtóban csak 2006-os rendőrterrorként emlegetett szak- és jogszerű rendőrségi intézkedések elleni fellépést is. Egyes, a népi demokrácia értékeit fenntartással kezelő ellentüntetők azt hangoztatták, hogy túlzás volt az Andrássy útra torkolló utcákat egy kereszteződés távolságban lezárni, és az összes környékbeli BKV-járat közlekedését megzavarni. Azt is követelték, hogy a rendőrség a szervezőkkel téríttesse meg a túlzott biztosítás költségeit, ami a résztvevők számának állítólagos nagyságrendi túlbecsléséből adódott. A számháborúba bonyolódók éppen csak azt felejtik el, hogy minden egyes tüntető mögött ott állt 2500 csendes többségi nem tüntető, és azt is, hogy egy normális országban a demokráciának, a civil szférának az utcán kell megjelennie. Megbízható források szerint később érkezők százezreit akadályozta meg a rendőrség a menethez csatlakozásban. A felelősöket lapzártakor még keresik.

A megjelentek között ismert erőszakellenes demokrata árokbetemető civil értelmiségieket találunk, így jelen volt például Heller Ágnes filozófus is. Gerendai Károly főszervező utalt arra, hogy az - eleinte - csekélynek tűnő részvétel ellenére többen vannak, mint egy gárdaavatáson, a magunk részéről ehhez hozzátesszük, hogy a minőségi különbség sem elhanyagolható.

A rendezvény az előzetes terveknek megfelelően egy zenekar koncertjével folytatódott, akik a nyári homoszekszuális felvonuláson az emlékezetes nyilas incidens miatt nem tudtak fellépni, de a mostani rendezvényen nagy sikerrel pótolták.

A tömeg lila, piros és szivárványszínű esernyőket emelt a magasba, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egy piros kendőt lóbált a feje fölött, felesége, Dobrev Klára pedig egy barna színű stólát emelt fel (ehhez nem államosítás révén jutott a család - a szerk.) A piros kendőt a miniszterelnök a rendezvény végén a nyakába kötötte, majd testőrei és gyermekei kíséretében autóba szállt és távozott. A miniszterelnököt taps fogadta és taps búcsúztatta a rendezvényről.

A színes rendezvény a Hősök terénél ért békés, szeretetben megélt véget. Néhány nyilaszászlós provokatőr sikertelen csatlakozási kísérletét leszámítva a rendezvény atrocitások nélkül ért véget, és a sokszínűség teljes spektrumát felvonultatta. Kíváncsian várjuk a folytatást is."

 

A rendezvény honlapjának "Gyakran ismételt kérdések" rovatából:

"Olvasóink közül többen érdeklődtek, hogy vajon mit kell értenünk az alatt, hogy a most megjelent ún. készenléti közrendvédelmi akciócsoport "törvényesen bejegyzett civil mozgalom, ami rendezvények biztosításában is részt vesz", és vajon a rendezvények biztosítása mellett mivel foglalkozik (pl. parlagfűirtás, kulturális tevékenység), és milyen felhatalmazás alapján védi akciócsoportként a közrendet. Ezzel kapcsolatban nem tudunk felvilágosítással szolgálni, érdemes Szilvásy György miniszter úrhoz fordulni ezzel kapcsolatos információkért.

B. X. abaújszolnoki nyugdíjas olvasónkat ezúton tájékoztatjuk, hogy felvételi kérelmét adataival együtt továbbítottuk a civil szervezet részére."

P. T. budapesti olvasónk kérdésére válaszolva jelezzük, hogy nem sikerült kideríteni, vajon Ján Slota végül csatlakozott-e aláírásával az erőszak és kirekesztés elleni mozgalomhoz.

V. G.-né olvasónkat - kissé megkésve ugyan - de sajnálattal értesítjük, hogy a rendezvényen nem lesz felvonulók kérték, ezért azt javasoljuk, hogy a "Tűzcsillagunk sugara árad e tájon" c. számot inkább a Danubius rádió kívánságműsorában küldje el szeretett unokatestvére születésnapja alkalmából.

Szolgálati közlemény: a felhívásunkhoz csatlakozó szervezetek közül az internetes szimpátiaszavazáson a Józan Babák Egyesülete bizonyult a legrokonszenvesebbnek. E helyről is gratulálunk az egyesület minden tagjának!

Képünk is illusztrálja, hogy teljesen megalapozatlanok azok a vádak, amelyek a névválasztást a magyarsággal szembeni gúnynak, "szembeköpésnek" tartják. Amint látható, a transzparensek a magyar nemzeti hagyományoknak (pl. a magyar helyesírás szabályainak) megfelelően készültek.

48 komment

Címkék: politika gyurcsány melegek rendőrterror hülyemagyar idióták cigánykérdés tarka magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr46696304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki a sok közül 2008.10.04. 21:17:59

""Daróczi Ágnes - aki közben felvette a Rákay nevet is - cáfolta azon szélsőjobboldali vádakat, miszerint érdektelenségbe fulladt volna a kirekesztésellenes parti, mivel a nagyon rossz idő és a fokozódó nemzetközi helyzet ellenére több tízezren vettek részt azon - nyilatkozta rezzenéstelen szempillával."

Ezen beszartam, de jó az egész:)))))

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu 2008.10.04. 21:21:23

A magyar helyesírás szabályainak megfelelően: homoszexuális

Valaki a sok közül 2008.10.04. 21:42:34

Azért kiváncsi lennék, volt ott olyan ember aki igazából nem az erőszaktól esik pánikba, hanem Orbánéktól?

Az arcokat a TV-n nézegetve, ez is elég belterjes volt.

Demokrata vagyok, de tényleg megéri hetente pár ezer embert több 10 millióért felvonultatni állami pénzen? Ezek ott kezdték el, ahol 89-ben befejezték, csak itt már nem lehet a dolgozókat az utcára parancsolni.

marosy 2008.10.04. 21:44:25

Még egy szar blog.

Hun_Gary 2008.10.04. 21:48:42

Aztat mondták, hogy nem lesz kordon. aztán lett. Ki rekeszt ki, kit? Ki fél, kitől?

A legnagyobb szopás persze nem ez, bár ez sem nanométeres. (Megint a polfesztivál lett ez is, a civilek voltak kevesebben, ha érthető.) Annak a több tízezer embernek volt sokkal nagyobb, akik nem szabadon választott formában (forgalomeltereléssel, kordonon át nem engedéssel, hazamenés nyista és egyéb szombati gyönyörűségekkel) kerültek kapcsolatba ezzel az egész épületes késő délutáni polit élményfürdővel.

A legnagyobb ötlet az volt, hogy csak az Erzsébet téren lehetett csatlakozni, akik mondjuk a Köröndön fedezték föl magukban a nagy demokratát, azokat a szokásosnál is butább arcú közegek tanácsolták el. Megint volt minden "buzizsidófasszopóköcsöggyurcsány" és tsai.

Nem beszélve azokról a külföldiekről, akik (ki tudja miért, talán kalandvágyból, Budapestet választották erre a délutánra) tanácstalanul mászkáltak az Andrássy út környéki mellékutcákban. A közegeket kérdezve - az idegen nyelv hallatán - annyi értelem volt azok fizimiskáján, mint Hitlerben a jóindulat. (Szolgálunk és büszkék vagyunk magunkra, brávó.) Legközelebb kalandvágyból se, ezek a zemberek jó messzire kerülik el a magyar fővárost, igazuk van.

Örülhet a Fidesz, ez csak Budapesten megint egy-két százalék - nekik.

boka · http://csaszu 2008.10.04. 21:50:19

Rendőrterror ! Tomcat palesztin sálban ! Brooááááf!

boka · http://csaszu 2008.10.04. 21:57:45

"buzizsidófasszopóköcsöggyurcsány"

Helyesbítenék: buzikatolikusfasszopóköcsöggyurcsány" így tényszerű ! Ne keverjünk bele kivülálló kisebbséget

hehehehe 2008.10.04. 22:14:39

indok-zsidók felvonulása...

ezek csak abban tudják megélni a zsidóságukat, hogy azzal provokálnak. személyiség-, és identítászavaros beteg emberek.

a főszervező lófejú leszbikus zsidóval meg eleve ki akar felvonulni?
ilyet ír a romapage-re: "legyünk büszkék rá, hogy van egy ilyen cigányságunk"

lén büszke vagyok olaszliszkára...meg kolompárra, meg Dzsinóékra...rájuk főleg.

eli70 2008.10.04. 22:26:18

Jó a cikk!Méghogy a kirekesztés ellen demonstráltak.A hősök terén pofára engedték be a magyart,mig a nagyon tarkák mehettek be motozás nélkül!Ki rekeszt ki kit?!

Zazi 2008.10.04. 22:37:36

kedves eli,

áh nem mondok semmit.

eli70 2008.10.04. 22:44:42

Mert ez a szomoru valóság!Egyesek csak jogaikat hangoztatják,de kötelezettség nélkül!Itt is megjelentek és nem is motozták öket!ugyhogy ne is mondj(on)semmit!

states 2008.10.04. 23:00:47

A legjobb blog ebben a témában, aki járt ma napközben az Andrássy út környékén és látta a minden képzeletet felülmúló rendőri készültséget, az tapasztalhatta az emberek felháborodását a már ki tudja hányadszorra lezárt fél városért is. A 6-os villamos nem állt meg az Oktogonon, és nem járt a Kisföldalatti sem. Magáról az úgynevezett tüntetésről pedig mindent elmond az Index fotója: A kirekesztés mentes Magyarországot transzparens felíratát eltakarták középkori páncélos lovagokat idéző Darth Vaderek sorfala. Egyszerre volt nevetséges és szánalmas a látvány, és akkor még szó sem esett Gyurcsány és Klára asszony csak azért is tüntetek performancáról...

nfr 2008.10.04. 23:07:28

Haver, lesz még 23-a

Etniez 2008.10.04. 23:07:54

Örülök neki, hogy ez megint ilyen belterjes balos-Gyurcsányos-nyugdíjas balhé lett.
1, senki nem vonul szívesen ma ezekkel az emberekkel együtt (tisztelet a kivételnek: Védegylet)
2, nyáron senki se sajnálta a tüllszoknyás buzikat, ez mostanra se változott

Jó lenne már egy Gyurcsány-bukásos fieszta a belvárosba, remélem hamarosan eljön a "normális emberek" ideje hamarosan.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.04. 23:10:43

marosy 2008.10.04. 21:44:25
Még egy szar blog.

Még egy fasz kommentelő

Etniez 2008.10.04. 23:11:32

Szóval ennyi ember miatt kellett csinálni ezt a balhét? :D
index.hu/cikkepek/0810/belfold/takam//.gdata/gpb_26.jpg

states 2008.10.04. 23:18:27

zero
Olyan vagy, mint a nicked: 0...

10millió hozzáértő 2008.10.04. 23:37:13

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.10.04. 23:10:43
marosy 2008.10.04. 21:44:25
Még egy szar blog.

Még egy fasz kommentelő

zérókám! Te is az eggyel több dupla nullás szakértőkhöz tartozol!

Gringo 2008.10.04. 23:44:07

Szomorú, hogy ide jutott ez a szép ország. Fasisztoid barmok randalíroznak Bp utcáin, nyílttá vált a másként gondolkodók elleni gyűlöletkanpány. ha meg néhányan demonstrálnak a gyűlölet és a kirekesztés ellen, egyből mocskolódó blogok sokasága ugrik csaholva a témára. Én félek ilyen országban élni, ahol lámpavassal fenyegetnek, ha nem a jobboldalt támogatom.

Etniez 2008.10.04. 23:46:12

Téged senki nem fenyeget semmivel, sehol ebben az országban. Túl sok tvt nézel....

rabitus · http://ellenkultura.blogspot.com/ 2008.10.04. 23:51:14

Több százezer helyett, néhány száz tüntető csatlakozott a Tarka Magyar demonstrációhoz (a híradásokban 2-3 ezer emberről tudósítottak), amely a felhívás szerint a kirekesztettség, a megkülönböztetés és az erőszakmentes közélet elleni kiállásra igyekezett felhívni a figyelmet. Az igazság azonban az, hogy a kívánt hatás elmaradt, mert bár a legtöbb normális ember egyet tud érteni abban, hogy az utóbbi évek alatt Magyarországon egyre inkább elharapódzott az agresszív indulatok ütköztetése, mely konfrontációk kárát az egész nemzet látja, de egy problémát a gyökerénél kell megragadni, márpedig a Tarka Magyar esetében éppen a probléma gyökerének figyelmen kívül hagyása az, amiért sokan nem voltak hajlandóak ma csatlakozni egy alapvetően pozitív fogalmakat felsorakoztató rendezvény mellé.

Először is a rendezvény szervezői hiába jelezték, hogy nem kívánnak semmilyen politikai hátteret adni demonstrációjuknak és többszörösen arra kérték Gyurcsány Ferencet is, hogy maradjon távol rendezvényüktől, a miniszterelnök mégis látogatását tette a tüntetésen, állítása szerint, mint „civil”. Természetesen, „civilként” is erőszakszervezetek egész hadserege biztosította azt az embert, aki akár az egyik mottójának is választhatná a tüntetésekről és demonstrációkról „bevallott” (Öszödi beszéd) véleményét: „Majd megunják.” Továbbá mai „civil kiállását”, erősen megkérdőjelezi az a tény, hogy előzőleg (várhatóan a jövőben is) többször is fasisztának, nácinak bélyegezte meg politikai ellenfeleit és úgy általában az egész nemzeti oldalt, valamint a rendszerváltás utáni legbrutálisabb tömegoszlatására adta áldását 2006. október 23-án.

Másodszor egy kirekesztettség ellenes rendezvény eleve kirekesztő, ha a szervezői és erőszakszervezetek határozzák meg, hogy kis is csatlakozhat egy demokratikus tüntetéshez. Hogyan beszélhetnek a demonstráció estében politikamentességről, ha a jelenlegi kormánnyal egyet nem értők, nem tüntethetnek az erőszak és a megkülönböztetés ellen?

A Tarka Magyar, a kirekesztettség és az erőszak elleni civil rendezvényként lett meghirdetve, de egy olyan politikai hátteret kapott, amely kirekesztő és nem riad vissza a legbrutálisabb erőszaktól sem, ha érvényesíteni kívánja hatalmi akaratát.

Így eshetett, nem csak a rossz idő ellenére, hogy a legtöbb embernek nem volt gyomra kimenni és néhányak képmutatáshoz asszisztálni!

NemIsTudom 2008.10.05. 00:33:39

Jaja!!

Leszögezném, hogy (hála a Magasságosnak) egyik tüntetésen sem voltam jelen(és nem- sem tüntetésen,sem ellentüntetésen - tervezem a részvételt!!),ezért nyílván szart sem tudok az egészről!! :D
De feltünt hogy:
A multkori balhé( a chartás "ellentütetés")után a szittyamagyarkicsikurucok, gárdisták,és a "csőcselék" azt állították hogy nem párszázan(max 1000) voltak hanem "több mint 10.000-en!!!

Most meg....
Azt állítják a tarkabarkaballib"zsidóbérenc"ék hogy nem 2000-3000-en voltak , és persze jóval többet emlegetnek a szervezők, félszázezret...
NA NEEE!!!

EZ egy kib@szott számháború!!!
üdvözlettel: ballibnácizsidóbérencszélsőségesnacionalistacigánykommunistaellenállóutcahősefasisztaveszély
igazMAGYAR

VulpesVulpes 2008.10.05. 00:39:04

az ilyen felvonulósdival csak azt sikerül elérni, hogy még jobban megutálják a cigányokat/zsidókat/buzikat etc. nem lehetne ebben a nyomorult városban egy olyan nap, amikor ha "tömegközlekedni" akarok, akkor sikerül is? valaki mindig verekszik, vonul, tüntet. nem is tudom, talán kéne egy nagy-nagy gumiszoba, vagy egy speaker's corner ide is, ahol mindenki kitombolhatná magát, és megkímélné a fasiszta/antifasiszta, kirekesztő, berekesztő agymenéseitől a társait.

mikvannak 2008.10.05. 01:52:53

király post!

0xFFFF 2008.10.05. 01:55:04

Kedves gringo ! ...ringló ?

"...Én félek ilyen országban élni, ahol lámpavassal fenyegetnek, ha nem a jobboldalt támogatom. "

Idéznék a baloldalról: "...El lehet menni ! Tessék ! Menjen el, akinek nem tetszik !..."

A. 2008.10.05. 02:29:27

A cikk írója 1944-ben -ha kutya lett volna, bolhás farkát valószinüleg a budapesti hidak lebombázásakor csóválta volna a legintenzívebben.

Átlátó 2008.10.05. 02:58:27

Dzsózi, te nagyon te kis te! Én elnézést kérek helyetted a Rákaytól és elmondom neked te világ barma, hogy ne élj életed végéig tulok aggyal, bár ezt már számtalan helyen leírták. Az óminózus eset amire a névvel céloztál, a szemem előtt zajlódott. Valami lókhec egy papíron az ember, igen, konkrétan a Rákayra gondolok, kezébe nyomta a szöveget, hogy ennyi, meg ennyi...ő pedig, mert az volt a dolga és nem a népszámlálás, bemondta. Verd a saját faszoddal a csalánt te senki, attól, hogy felszólsz valahová, még nem vagy ott.

Dzsózi 2008.10.05. 05:47:37

Átlátó: szegény Philipet csak a dramaturgia kedvéért vettem bele, megbűnhődött már ezért ezerszer, még ha nem is az ő hülyesége volt.

"attól, hogy felszólsz valahová, még nem vagy ott."
Ennek egyrészt örülök is, másrészt ha ott lennék, akkor nem tudnék félinformációkból ilyen jó kis fikablogot csinálni. Te szarjankó, hogy a stílust tartsuk. Büszke vagyok rád, hogy te ott fent vagy.

ekeke 2008.10.05. 06:13:36

Ha a hellerágnesek, gerendaiak , bródyjánosok stb. életkorától elvonatkoztatunk, a tegnapi és a korábbi chartas megmozdulásnak olyan volt a fílingje, mint
mikor anno hitleradolf végső kétségbeesésében
kiküldte a jugendet az utcára...

Aztán az sem jött be.

Az viszont mindenképpen elgondolkodtató, hogy öt-hét árpádsávos zászlóval felvonuló nem volt eléggé "tarka" a " magyaroknak", hogy beférjen a menetbe.
copyright Hegedüs jr. ugyebár.

Gy.F. 2008.10.05. 06:25:22

Lehet, hogy ha távol maradnék az országtól, minden rendbe jönne ?

gjgk 2008.10.05. 07:06:58

az emberek le sem szarják a "fasisztaveszélyt"

2000-10000 jólfizetett rettegő kedvéért ne alakítsuk át az országot toleránsfalvává, legyünk intoleránsok:

tiltsunk be MINDEN tüntetést, zárjuk be a fasiszta/cigányveszély hirdetőit, hurcoljuk meg az ártatlanokat verő fakabátokat, az alkalmatlan pénzügyminisztereket, a rablókat, zsarolókat (R), uzsorásokat (R), kobozzuk el a színesfémkereskedők (R) millióit (APEH), kalodába a bliccelőket (kopasz kigyúrt / cigány is) jutalmazzuk meg az eredményes és emberséges rendőröket, a dolgozó és kussoló embereket, a normális ellenőröket, miniszterelnökünknek (mocsok) meg el lehet menni...

a blogot mocskoló emberek nem szeretnének egy tisztességes országban élni, mert felkopna az áluk

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.05. 07:46:17

Én meg nem félek, de azt tudom, hogy csúnya világ lesz még ebben az országban, ha ilyen ehhez hasonló félnótás barmok teleszórják a netet minden szemét gondolattal.
Üdv,
amitlatok.blog.hu/

sumer 2008.10.05. 08:14:36

Ott leszel 23-an Dzsozi vitez?Csak a dramaturgia miatt,tudod?!

szilárdan... · http://www.flickr.com/photos/haazee 2008.10.05. 08:24:09

states: az elképesztő rendőri készültségen én is kiakadtam. Ahogy írtam máshol is: a Bajcsyn az Arany J. utca-Erzsébet tér útvonalon többször annyi rendőr volt, mint civil. Viszont az általad emlegetett felháborodás hangjait a tömegben sem hallottam.
A rendőri készültséget meg attól a pillanattól kezdve érthetőnek találtam, ahogy megjelentek a nyilasok is a Deák téren.

Hypo 2008.10.05. 08:29:16

Hát akármilyenre is sikeredett, inkább néztem ezeket, mint a csikós cuccban örjöngőket

stellaz 2008.10.05. 08:33:20

ha nem akartak politikát, és még beléptető rendszer is volt, akkor gyurcsányt miért engedték be a felvonulásra ellentétben a csíkos zászlósokkal?

grigorij 2008.10.05. 08:41:23

Kívülállóként figyelem, olvasgatom ezeket az írásokat, és megerősödik bennem, hogy ezt az országot senki sem akarja rendbe tenni... A frontok állnak, megy a lövöldözés, miközben háttérben az ötletgazdák, akik kezükbe tartják a pórázt, röhögve lopják el a milliárdokat.
Soha nem értettem meg, hogy a "saját" tolvajunk miért jó ember, az ellenségét meg miért kellene likvidálni?
Az utcai harcosok - legyenek azok tarkák, árpádsávosak, buzik, chartások, kockakődobálók, székházfoglalók, kerékpáros felvonulók, gárdisták vagy cigányok - miért hiszik, hogy az elveik radikális kifröcsögésüktől bármi is változni fog?
Balról jobbra, fentről le, politikustól önkormányzati funkcikig kizárólag a saját és a csókosok érdekeit nézik, mit, hol lehet ellopni, miközben szítják a embereket, mert ugye a zavarosban...
De azért itt is megjelenik pár idióta! Írja az egyik, hogy a lámpavasnak szimmetriája az el lehet menni... Na azért a fizikai megsemmisítés és az emigráció között van egy pici különbség! Érdemes lenne pár öreg NDK-st megkérdezni, ők elmehettek volna? A falon át?
Persze értem én... Minden ősmagyar hiszi, hogy az elvbarátai hatalomra jutása után ők nem kerülnek bele a szórásba. Ők majd zsíros állást kapnak, őket nem bsztatja az APEH, őket nem veri össze a rendőrség... Persze...
És nem írtam "oldalt"! Mert ebben a szituációban teljesen lényegtelen, hogy jobbra vagy balra tekintünk. Mindkettő korrupt és szélsőséges.

Gyurma73 2008.10.05. 08:57:31

nem minden falka marha farka tarkabarka,csak a tarkabarka farku marha falka ,farka tarkabarka:-)))

Gyurma73 2008.10.05. 08:59:29

Gyurcsány gyerekei zsidók?

prolee 2008.10.05. 09:16:50

gaybears.blog.hu/2008/10/04/tarka_bukta

Mitől félsz te Gringo? Volt pofád ezt írni Gaybears blogjába:
"Gringo 2008.10.04. 23:48:45
Hogy fognak ezek a fasisztoid barmok sírni, ha jön a viktor, aztán jól belever a szájukba. Most könnyen ugrálnak, egy jóindulatú miniszterelnök alatt. Majd nézzék meg magukat, ha a cigánykirály kerül hatalomra. Ilyen blogok nem lesznek, az biztos."

Te vagy a homofób és a rasszista. Igazi bolsilibsi hazug vagy.Tőled kell itt félni!!!

hehehehe 2008.10.05. 09:46:31

Gyurma: mivel Gyurcsány felesége zsidó, így a gyerekei is azok...

Dzsózi 2008.10.05. 11:34:51

Nem tudom, hol kéne lennem 23-án, azt biztosan tudom, hogy nem leszek "itt". Miért, milyen attrakcióra kell készülni? Gyurcsány és Klára rátelepszik '56 emlékére is, vagy mi?

Dzsózi 2008.10.05. 11:36:01

Amúgy hová tűnt Démon Hill... izé a tarkamagyar.blog.hu-ról a kedves vezető dicsőítése? Gázok a srácok.

Átlátó 2008.10.05. 13:28:13

Jó nekem itt fent szarjankónak lennem, mert nem vagy a társaságban Dzsozi. Aztán miért is kellett a nevezettnek bűnhődni? Az orrodra van koppintva kicsit és látom mindjárt kibillensz abból az álintellektuális formádból "gyerekem". Nekem azért nem nehéz, mert én is onnan fejlődtem, ahol te most vagy és szeretek néha visszatekinteni a szarra.

Átlátó 2008.10.06. 00:01:00

Figyelek a részletekre és nem válaszoltál. Te viszont nem figyelsz és ezért félreértesz. Visszatekintek és nem megyek. Ez azért nem kicsi különbség, ellenben jó nagy. Az, hogy megtanultál írni,olvasni, alap életfunkciókat ellátni, ne töltsön el elégedettséggel. Ez egy elvileg szabad ország, elférsz te is benne.Sok vizet nem zavarsz, még annyit sem, mint Rákay önhibáján elkövetett bakija, amit te itt dramaturgiai hatásként emlegetsz. Szeretnél te olyan helyzetbe kerülni, hogy tévedésed emlegetve legyen. E rövid időtől amit szántam rád, ne hidd, hogy partnernek tekintelek. Szopatni meg nem akarlak, mert érezhetően csak fogazol. Dramaturgiailag én is hivatkozhatnék arra, hogy anyád zárta volna össze a combját, mikor érted csintalankodott, de rá való tekintettel nem teszem. Máskor a saját farkaddal verjed a csalánt, hatásként jobban elfogadom, dramaturgiailag is.

Dzsózi 2008.10.06. 13:42:49

Mesélj már, te hol vagy fent? Te ilyen lengyelzoltán-féle "odafent" gyerek vagy, vagy csak olyan szeretnél lenni, és azért van mindig a nyelved mások nadrágjában? Miért fáj neked ennyire, hogy a Filip legendás beszólásával gúnyoltam egy címeres barmot? Te vagy a Filip? Vagy csak elgurult a gyógyszer, és nem tudsz máshol kötözködni? Húzzál el innen, menjél a fenti barátaidhoz valódi intellektuális beszélgetést folytatni (hátha még többre viszed, és még közelebb is állhatsz valami nagy ember mellett), engem meg hagyjál békén itt lent a posványban egyedül szart kavargatni. Hátha felnyílik egyszer a szemem magamtól is, hogy milyen kicsi és életre nem méltó porszem vagyok (ha jól értem, hozzád képest). Ha nem nyílik fel, akkor úgyis mindegy.

Értsd jól, csak az irigység beszél ám belőlem, amiért nem lehetek ott, ahol te, és - nyilván többek között - nem láthatom 1 méterről Rákay urat (sem). Kár volt veled szóba állni, azonnal megbántam, amint elküldtem a kommentet. Nem tudom, minek köszönhetem, hogy a pöcegödrömet ilyen kitüntető és kitartó figyelemben részesíted, igazán nem érdemlem meg. Tényleg nem.

A csalánt azért még megmagyarázhatnád. Meg - egészen kicsit - kíváncsi vagyok, hogy mire fel volt az eredeti kirohanás. Remélem, Filip barátodba (aki neked csak Kálmán marad) több önirónia szorult, mint beléd, mert így nem lehet könnyű az élet. (Azért ez - lássuk be - valahol a kommentjeiden is átsüt.)

Átlátó 2008.10.06. 22:03:33

Szívesen beszéltem volna veled az élet dolgairól, addig is tartottuk volna a Globuszt. Ez azonban úgy kezdődik, hogy te észreveszed azt, hogy én értetlenkedek, amit elég nyilvánvalóan tettem meg egy kérdés formájában. Nem válaszoltál, viszont kipállott már a szád a mellébeszéléstől. Mivel figyelek a részletekre, látom figyelemmel kísérsz. Pár dolog még. Az egyik, hogy nem veled beszélem meg, hogy hová húzok és honnan. A nyelvem elhelyezkedésére tett megjegyzésed engem nem sért, ahhoz jobban kéne ismernünk egymást. Aztán, alaptermészetem, én kiállok a barátaimért, erős tekintettel ha alaptalanul piszkálják. Köszönöm, ön- és egyéb iróniával jól állok és kirohanva se éreztem magam. Most tapasztalati úton, nagyon rossz véleményünk van egymásról. Nekem tapasztalati úton meg is szokott változni. Hogy te mit látsz be, azt látod a magánügyednek tekintem. Máskor is el foglak olvasni, mert sose tudni mikor tudok fölnézni rád.
süti beállítások módosítása