Utolsó kommentek

Gyors hajtás

2007.06.22. 11:27 Dzsózi

Index, tegnap este:
"Egy 25 éves kerekegyházi férfi meghalt, amikor motorjával egy kanyarban frontálisan ütközött egy személygépkocsival csütörtökön este Kerkegyháza és Szabadszállás között. Az ütközés után a motorkerékpár kigyulladt, a tűzoltók oltották el. A baleset feltehetően a motoros gyorshajtása miatt következett be."
Ma reggelre kiderült, hogy a srác tényleg túl gyorsan hajtott: nullánál nagyobb sebességgel. így nem sikerült megállnia az egyébként ittas teherautósofőr előtt, aki úgy volt vele, hogy minek is adna elsőbbséget az egyenesen továbbhaladónak, hiszen ő sokkal erősebb nála.

Szóval: a hír igaz, csak nem személygépkocsi, hanem teherautó, nem 25, hanem 24 éves, nem gyorshajtás, hanem meg nem adott elsőbbség klasszikus esete, és különben sem osztogatnak... De hangulatkeltésnek jó volt.

Ja, a hír még most is kint van.

Szólj hozzá!

Címkék: index motor baleset idióták jereváni rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr23103735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása