Utolsó kommentek

Hull a Szilva a fáról

2007.06.14. 14:22 Dzsózi

Hétfőn még cáfoltatott a kormányátalakítás, erre ma mit ír a zindex? A menesztendő Szilvásy "univezális" Gyurikának három új munkahelyet találtak ki, és Gyurika bármelyiknek örülne. így, átmenet nélkül. Hogy Gyurika elmegy, mert meghaltak páran az augusztus 20-i tüzijáték alatt, és nem akadt a MeH-ben az esetnek felelőse, meg hogy a szigorúan titkos NBH ügyeitől hangos a sajtó, akik újságírókat vegzálnak (véletlenül Szívásy épülő palotája miatt), és az alapítványukat élelmiszer csempészésére használják. Mellesleg ez is közrejátszhat. Aha. Kicsit lassan működik a kormányzati felháborodógépezet.

Persze nem az a legviccesebb, hogy a sánta kutyát milyen lassan éri utol a teherautó kormányzati körökben. Hanem ez, hogy még Szívásy miniszter úr (egyébként tuitkosszolgálatilag kiváló, grafológus, mellesleg kvalifikált kormányzati jövőkutató) öccse sem tudja megjósolni, hogy a mi univerzális, papírbamélyedvehebegőshazudós Gyurink vajon továbbra is a titkosszolgálatokat fogja felügyelni (eddigi teljesítménye erre abszolút predesztinálja), vagy a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t fogja-e vezetni (nem olyan régen tudjuk, hogy a kormányzati negyeddel kapcsolatos minden fontos korrupciós poszton a Fletó-Szívásy érdekkör jó embere ül, micsoda véletlen, ebből is látszik, hogy itt is nagyon jó helye lenne a mi Gyurinknak), vagy esetleg a "kormányzati informatikát vezesse" (értjük: az információhoz nagyon ért, lásd NBH, és biztos az egyébként sem nagy értékű kormányzati informatikai közbeszerzések megreformálására is lennének jó ötletei).

Hát, szóval ilyen univerzális emberek ülnek itten a kormányban, hogy a bőség zavara önt el minket, ha épp másik állást kell találni valamelyiknek. Még mondja valaki, hogy a balliberális kormányzatnak van alternatívája.

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a fenti eszmefuttatás nem vicc, bármennyire is annak látszik. Teljesen komoly, maga a Gyuri nyilatkozott oda ilyen értelemben, vagy mi. Ez az ember a fenti pozíciók valamelyikében fog parkolni várva a nagy visszatérésre (ez biztosan nem fog sokáig késni). Csak remélhetjük, hogy hamarosan a Fletóval együtt ő is azon a bizonyos szemétdombon fog homokozni.

Emberek, ébresztő!

UPDATE: A kormányszóvivői iroda visszavonta a nyilatkozatot. Nahát...

UPDATE2, 2 nappal később: megszületett a salamoni döntés: ez a sokoldalú, nagy formátumú politikus, szakértő, humanista, tudós, polihisztor úgy lett a titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter, hogy az informatikai témák is valahogy alá kerültek. A vagyonkezelést egyelőre továbbra is strómannokon keresztül bonyolítja a srác. Azért irigylem picit, szeretnék én is ilyen pótolhatatlan lenni.

Szólj hozzá!

Címkék: politika gyurcsány szilvásy korrupció nbh idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr5098606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása