Utolsó kommentek

Szurkoljunk a zindexszel Gyurcsánynak

2008.05.29. 17:37 Dzsózi

Az index komoly lejárató kampányba kezdett maga ellen a Kéri-féle zorbánbeszéddel kapcsolatos szarrágással. Egyre elképesztőbb baromságokkal próbálják napról napra a címlapon tartani a témát, bravúrosan próbálva összemosni a korábbi felelőtlenígérgetőt a fejlesztésleállító mumussal.

A mai abszurd éppen arról szól, hogy mi mindent állíthatna le a zorbán 2010-ben (értjük a wishful thinkinget, nem ám korábban). Négyesmetrót, autópályát, gyorsforgalmi utat, főutat, mellékutat, földutat, vasutat pláne, bazilikát, múzeumot, várat, fürdőt, meg még ki tudja mit, sorolja az index. Mindenki kiválaszthatja magának a szánalmasan demagóg cikk alapján, hogy a városát elkerülő főút van-e veszélyben, vagy éppen a vonat nem fog rendesen járni ugye, ha visszajön a zorbán. És hát akkor talán ezt nem is kéne, világos, pláne, hogy a kedves mamától elveszi majd visszamenőleg is a nyugdíjat. Ehhez képest egyenesen magától értetődő, hogy fel fogja függeszteni a 80%-ban EU által finanszírozott vasútépítést. Pláne, hogy addig a felsoroltak jó részét el se kezdik, vagy ha el is kezdik, legfeljebb majd ímmel-ámmal kaparásznak itt-ott, mint ahogy most is folyik a "vasútkorszerűsítés" mondjuk a ceglédi vonalon, a végsőkig elhúzva minden munkát, hogy ne kelljen belátható időn belül fizetni érte. Mert hát a Kóka (a mai napon Magyarország legnépszerűtlenebb "politikusa") ugye teljes mellszélességgel nyomta ezeket a dolgokat, de a Zorbántól vigyázni kell.

De kedves barátaim, miért állunk meg ismét félúton? A legfontosabb kimaradt, figyeljé! Megerőszakolja a zorbán a saját anyját is, hogy hatalomra kerüljön! Sőt, anélkül is! Bazeg, vigyázzá! Mi vagyunk a korrekt újságírók, mi szóltunk előre. Nekünk elhiheted, a Ferinek nincs alternatívája, szurkolj inkább velünk. Amíg pedig mi gondolkodunk a következő színvonalas fideszfób agitpropon, addig te nézz körül a blogsorban a kiválasztott Orbán-fikázó postok között.

Nézzük együtt, hova tud még süllyedni a t. szerk.?

1 komment

Címkék: index politika gyurcsány idióták zorbán

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr38493770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gratu 2008.05.30. 20:18:01

zsindex... mégis mit vártál?
süti beállítások módosítása