Utolsó kommentek

Clinical mass

2007.04.27. 12:55 Dzsózi

Utálom a városi bicikliseket. Tegnap felvonultak, vagy ötvenezren. Persze ezt nem kell komolyan venni, én is felvonultam volna, ha lett volna mivel. Ha lenne bicikliút a környéken, talán még bicikliznék is.

Critical mass, nesztek egy kis kritika. Ebben az ötvenezerben benne található a kemény mag. A mindennapos delikvensek. Tessék kimosni az agyukat, rendszámot kötni a biciklijükre, átnevelőre küldeni őket. Meg jogosítványhoz kötni a városi biciklizést, amit rögtön el lehet venni a hülyéktől. Meg felelősségbiztosítást a biciklikre! Tisztelet a kivételnek.


Szóval akkor biciklis szégyentábla.
  • Felírnám az a két hülyét, akik tegnap bemelegítésképpen a menetirány szerinti bal oldalon jöttek szembe.
  • Felirnám azt a hülye p***t, aki tegnap a Körút és a Dohány utca sarkán amúgy jó városi biciklis módi szerint éppen leszarta a piros lámpát. Pechére pont egy rendőrautó útját keresztezte. A kollégák sajnos csak egy kürtszóra méltatták, amit ő idióta vigyorgással nyugtázott. Nem irigylem azt, akinek mellette kell nap mint nap álomra hajtania a fejét.
  • Felírnám vastag betűkkel azt az 5-6 minősített féleszűt, akik tegnap este a Deák térnél az Andrássyra jobbra kanyarodó sávban jelentek meg - a menetiránnyal szemben. Innen üzenem nekik, hogy legközelebb nem lépek rá a fékpedálra, és nem is lassítok.

Szóval, ismétlésképpen, kedves idióták:
  • A piros lámpánál meg kell állni. Nagyon fasza dolog autóval 5x megelőzni ugyanazt az idiótát. Tessék előremenni a sávok között, de a piroson azé nehogymá. Főleg, ha keresztező forgalom is van.
  • A legközelebbi hölgyet/urat, akit meglátok az egyirányú utcában a rossz irányból szembe jönni, el fogom gázolni. Mi a náthát tetszenek képzelni? A jó édes anyukájukat ijetszgessék.
  • Az örök világosság ragyogjon fel mihamarabb az összes olyan idiótán, akinek nem fussa kivilágításra, úgy megy a sötétben a forgalomban. Ez még egy szerencsétlen tanyasi alkesznál érthető valahol, de Pesten azért nem kéne.


Szálljatok magatokba, és akkor talán jövőre én is ott leszek. Sőt, fogok biciklizni is.

Ezúton is köszöntöm a MÁV-ot, aki a teljes árhoz közeli tarifával fuvarozza a bicikliket.

Szólj hozzá!

Címkék: bicikli idióták critical mass

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr9866712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása