Utolsó kommentek

Amikor a hóhért drótozzák

2007.05.03. 12:57 Dzsózi


A Kádár sírjával kapcsolatos reakciók között elsőként jelent meg egy nagyon bájos csokor, kiadta a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, a Magyar Antifasiszta Liga, a Kádár János Baráti Kör, a Marx Károly Társaság, a Május 1. Társaság, a Társadalmi Demokráciáért Mozgalom, a Magyar Szocialista Munkáspárt és a Magyarországi Munkáspárt 2006. Aszondják ezek a kedves emberek, kérem szépen: "Meddig kell még várni, hogy a hatalom a fasiszta háborús bűnösök rehabilitálása, az ordas eszmék terjesztőivel szemben tanúsított bátorító elnézés helyett végre határozottan fellépjen és megfékezze a sötét erőket?"

Emberek! Kapjunk már észbe! Hol élünk pontosan, ahol ilyen szervezetek bejegyzett formában üzemelhetnek, és gyűlölködhetnek?

Kedves elvtársak és elvtársnők! Takarodjatok vissza a vérgőzös patkánylyukba, ahonnan előbújtatok, és ott ünnepeljétek tovább a főhóhért. Se együtt, se külön-külön nem vagytok különbek, mint kedvenc Vér és Becsület egyesületetek. Félelmet keltetek bennem, nem akarok tudni se róla, hogy olyan emberekkel létezem egy országban, akik büszkén és nosztalgiával gondolnak vissza erre a véreskezű hóhérra és Moszkvába drótozott kollaboránsra. Akinek része volt a családom kínzásában, és aki gazdaságilag csődbe juttatta ezt az országot. Menjetek haza, és szép csendben könnyezzetek az alapszervezetben, de soha többet ne szólaljatok meg nyilvánosan. Szégyellem magam helyettetek is.

Gyerekek! Jogvégzett ember, aki Kádár és Horthy között párhuzamot von, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ezt még rossz emlékű történelemtanár is elismerte, aki  alighanem tagja többnek is a feljebb felsorolt elit alakulatok közül. Emlékszem gyerekfejjel a sors most is gyakran emlegetett fintorára, hogy Kádár aznap halt meg, amikor Nagy Imrééket rehabilitálták. Alig tízévesen is éreztem, hogy ez nem lehet véletlen.
Neki szerencséje volt, egyes környékbeli kollégáival szemben megadatott számára a tisztességes nyughely, ahol a fent említett elmebetegek rendszeresen mécsest gyújthatnak a nagy gulyásfőző gyilkos emlékére. Harminc évvel a halála előtt úgy intézte, hogy ellenségeit dróttal összekötözve, mésszel leöntve kaparják el jeltelen sírokban.

Szólj hozzá!

Címkék: politika kádár idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr5066713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása