Utolsó kommentek

Kommentár nélkül

2008.07.21. 09:45 Dzsózi

"Egyszerre demonstráltak romák és a Magyar Gárda tagjai vasárnap délután a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Szikszón.  [...] Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a Magyar Gárda tovább folytatja azt a politikai ámokfutást, amelyet a politikai haszonszerzés vezényel. "Ezek az emberek hívásra mennek településről településre, és a Fideszhez közelálló polgármesterek, alpolgármesterek, képviselők hívják meg őket" - jelentette ki.

[...]

Füzesséry József, Szikszó szocialista polgármestere az MTI-nek azt mondta: az abaúji városban a romák és a nem romák békében élnek egymással."

 

Ps. "A Magyar Gárda tevékenysége elleni tiltakozásul úgynevezett "Tükröt Tartási Mozgalmat" indítottak értelmiségiek a napokban; a kezdeményezéshez csatlakozott több száz művész, közéleti személyiség levágatta és szőkére festette haját, hogy így utasítsa el az erőszakot és a cigányellenességet."

Szerény javaslat (nem kommentár): szőkére festés helyett, mellett párosával egy-egy hónap nyaralás valamelyik jól megválasztott borsodi, abaúji faluban. Tettek kellenének ide.

Szólj hozzá!

Címkék: politika idióták magyar gárda cigánykérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr90577643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása