Utolsó kommentek

A jó édes...

2008.07.19. 11:00 Dzsózi

Aszondja a politikailag egyébként teljesen motiválatlan frakcióvezető, hogy a Jud Süß film csak a jogokat birtokló német alapítvány engedélyével játszható le Európa-szerte. Ami lehet, hogy így is van, mert ugye a nyilvános vetítés nem egészen ugyanaz, mint az otthoni nézegetés. A szigorúan titkos ügyvéd szerint viszont - nincs mese - BE VAN TILTVA a film. Mert a békeszerződésbe ütközik. A szerzői jogok kérdését így mossák össze a betiltással az érdemes liberális dzsihádisták.

Ezek után viszont nem tudom, hogy nácibűnöző-e vagyok, ha fel akarom tenni a polcra az édest a csegevarás filmek mellé. Ha már ilyen jó ingyenreklámot csináltak neki ezek a paprikajancsik? Megdobáljam magamat tojással, vagy húzzak szarosvödröt önnön fejemre, vagy ez nem szükséges, felnőtt emberként saját értékítéletet alakíthatok ki egy filmről.

Nézek az Amazon.com-on, és mit találok? Na, mit? Digitálisan feljavítva, a pofám leszakad. Ne zavarja a rossz képminőség a műélvezetet, ugye. Ráadásul - irgalom Atyja - az Akarat győzelme c. (mond ez valakinek valamit?) DVD-vel együtt szuper-megtakarító csomagban csak 65 USD. Akkor most megrendeljem, vagy ne? Meg egyáltalán, mit higgyek? Lehet, hogy az amazonra rátette a kezét az iráni kormány? Vagy az amcsik ilyen mocskos nácik, hogy supersaver csomagban árulják a legsötétebb Goebbelst az anyagilag hátrányos helyzetű kisnyilasoknak?

Ki kit néz megint hülyének? Meg is nézem gyorsan a nácivadász blogon.

Szólj hozzá!

Címkék: politika szdsz náci propaganda idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr41574905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása