Utolsó kommentek

Új rend

2008.09.15. 18:29 Dzsózi

Két mai hír két parlamentfeloszlatási akció között.

Az ombudsman alkotmányellenesnek nyilvánította, hogy szondáztatás alapján elveszik a helyszínen a jogsit akkor is, ha a csávó semmi mást nem csinált, csak ivott. Aztán majd egyszer visszaadják. Teszik ezt főleg azért, mert a rendőrnek ez a legegyszerűbb. Az állampolgár meg szopjon. Ilyen ez az új rend, ugye, Kondorosi elvtárs? Eddig nagy a hallgatás a kormányzat részéről.

Aztán kirúgták a pesti közlekedésrendészet főnökét, okként a tarthatatlan közlekedési állapotokat nevezve meg. Érted. Nem a 30-as táblánál trafizás, a rendőrök szarunk-mindenre-pénzt-keresünk-csak-azzal-foglalkozunk-ami-ki-van-adva hozzáállása, nem. A dologhoz persze semmi köze egy D. Gábor nevű főpolgármesternek, aki ügyesen körülbástyázta magát előnytelen szerződésekkel a metróépítés kapcsán, és az egymásra csúszó határidők, a nevetséges dilettantizmus és az állampolgárok leszarása együtt eredményezte azt, ami ma a fővárosban zajlik. (Csókolom, amúgy aki fél esőben autózni, az miért autózik esőben? Csak kérdezem.)

Szerencse, hogy van éppen egy univerzális káder talonban, nem sokáig lesz fejetlen a budapesti sasszembrigád:

"Konyha László rendőr-alezredes posztját a BRFK vízirendészetének korábbi vezetője, Vízvári György tölti be mostantól. Vízvári tavaly nyár végén távozott a budapesti vízirendészet élérol, amikor az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium miniszteri titkárságának vezetőjévé nevezték ki. Takács Albert miniszter távozása után azonban Draskovics Tibor nem tartott igényt munkájára, rendelkezési állományba került."

Fura dolgok vannak mostanában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkside.blog.hu/api/trackback/id/tr30664851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása